Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Udon Thani Forum help, support, rules, & announcements
Post Reply
User avatar
Brian Davis
udonmap.com
Posts: 2071
Joined: January 26, 2008, 8:14 pm
Location: Phen (Udon Thani Province)

Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Brian Davis » July 31, 2016, 6:50 am

Couple of things.

I've had no reply to the last three private messages I've sent - yes, they do appear to have been despatched ok. Don't think recipients have any reason to 'block' me etc. :lol:

Also, I used to receive messages on Outlook(Hotmail) when someone posted to a topic I had contributed to. Not any longer.

Don't know if this could be connected or not but...... on Facebook, whilst I can open notifications and view messages sent to me, the number of new messages sent no longer appears in a panel on the left side.

I think my Udon Map settings are correct.

User avatar
sometimewoodworker
udonmap.com
Posts: 829
Joined: October 7, 2008, 11:19 am

Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by sometimewoodworker » July 31, 2016, 8:20 am

Brian Davis wrote:Couple of things.

I've had no reply to the last three private messages I've sent - yes, they do appear to have been despatched ok. Don't think recipients have any reason to 'block' me etc. :lol:

Also, I used to receive messages on Outlook(Hotmail) when someone posted to a topic I had contributed to. Not any longer.

Don't know if this could be connected or not but...... on Facebook, whilst I can open notifications and view messages sent to me, the number of new messages sent no longer appears in a panel on the left side.

I think my Udon Map settings are correct.
The notifications seem to have stopped functioning quite a long time ago.

I'll send you a PM now just to check
Jerome and Nui's new househttp://bit.ly/NJnewHouse

User avatar
Udon Map
Admin
Posts: 1200
Joined: July 31, 2013, 7:57 pm

Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Udon Map » July 31, 2016, 9:40 am

Hi, Brian Davis, I see nothing which presents any problem for your normal use of Udon Map. There's certainly nothing set in your internal profile which would inhibit you in any way. Perhaps tonight's system upgrade will solve the problem(s). Please let me know either way. If you still have problems, I'd like to get them solved. You may contact me by email at Paul@UdonMap.com.

User avatar
sometimewoodworker
udonmap.com
Posts: 829
Joined: October 7, 2008, 11:19 am

Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by sometimewoodworker » July 31, 2016, 1:38 pm

The PM system seems to be ok (though some users don't read them) as far as sending and receiving but there is no pop up window. however I think it has been many months since I got an email notification.

Just for information: as far as I can see the system is the same as CTH is using and their notifications work ok as do the pop up windows.
Jerome and Nui's new househttp://bit.ly/NJnewHouse

User avatar
sometimewoodworker
udonmap.com
Posts: 829
Joined: October 7, 2008, 11:19 am

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by sometimewoodworker » August 3, 2016, 8:22 am

The update to the forum software has re-enabled the email notifications. I don't know if the pop ups on a new PM are back working, but at the moment I would guess that they are
Jerome and Nui's new househttp://bit.ly/NJnewHouse

User avatar
Aardvark
udonmap.com
Posts: 5851
Joined: March 5, 2007, 9:08 am
Location: Perth Australia and Udon

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Aardvark » August 3, 2016, 4:22 pm

The Google function wont work for me. Tried to find an old thread and just get an error warning. I too have not had any email notifications for many months ....

User avatar
Udon Map
Admin
Posts: 1200
Joined: July 31, 2013, 7:57 pm

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Udon Map » August 3, 2016, 4:32 pm

Aardvark, if you're looking for something within the UdonMap site, try using the search box above the Google search box.

Regarding email notifications, the forum software was replaced entirely a few days ago. Are you now receiving email notifications?
sometimewoodworker says that he is, as you can see.

User avatar
Aardvark
udonmap.com
Posts: 5851
Joined: March 5, 2007, 9:08 am
Location: Perth Australia and Udon

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Aardvark » August 3, 2016, 5:49 pm

First I have received in a long time, thankyou. I have tried the search box, it didn't work for me ??

User avatar
BobHelm
udonmap.com
Posts: 18423
Joined: September 7, 2005, 11:58 pm
Location: Udon Thani

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by BobHelm » August 3, 2016, 7:00 pm

It just worked fine for me AA.
Went to Quick Links & selected Search..
search 1.png
search 1.png (10.79 KiB) Viewed 1985 times
Then filled the search in on the new page that appears.
search 2.png
There are a load of ways that you can cut down the number of results you receive (like selecting only certain sections of the Forum, or only searching in a Topic title) too many 'hits' to your query..

User avatar
Aardvark
udonmap.com
Posts: 5851
Joined: March 5, 2007, 9:08 am
Location: Perth Australia and Udon

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Aardvark » August 4, 2016, 4:07 pm

Shall give it a try Bob, thanks ...

User avatar
Aardvark
udonmap.com
Posts: 5851
Joined: March 5, 2007, 9:08 am
Location: Perth Australia and Udon

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Aardvark » August 4, 2016, 4:29 pm

OK so here's the problem. It seems I come onto the front page, and all I get is Google Search (search udon thani map) and it wont work for me as it did in the past ...

User avatar
BobHelm
udonmap.com
Posts: 18423
Joined: September 7, 2005, 11:58 pm
Location: Udon Thani

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by BobHelm » August 4, 2016, 4:43 pm

Yes, that route does not work for me either, get an error message..
um.png
Can only suggest that you use the Quick links then search once you get the error from the Homepage too Aa..
um1.png
um1.png (12.3 KiB) Viewed 1915 times

Post Reply

Return to “Forum Help, Support, Rules, & Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests