Thai Coyote dancer

This forum is for personal video clips or favourite clips from youtube etc. (Only videos relating to Udon Thani and Thailand please)
lee
udonmap.com
Posts: 7322
Joined: July 3, 2005, 5:51 pm
Location: Udon Thani
Contact:

Thai Coyote dancer

Post by lee » November 16, 2006, 12:27 pm

I've just figured out how to embed youtube videos into the forum. This Thai Coyote dancer is over 20, honest guv :wink:
<object width="425" height="350">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pWkpKAVl8-E"></param>
<param name="wmode" value="transparent"></param>
<embed src="http://www.youtube.com/v/pWkpKAVl8-E" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed>
</object>

lee
udonmap.com
Posts: 7322
Joined: July 3, 2005, 5:51 pm
Location: Udon Thani
Contact:

Post by lee » November 16, 2006, 12:28 pm

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Bsu7mtRVDC0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Bsu7mtRVDC0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

valentine

Post by valentine » November 17, 2006, 1:06 pm

On all these vids I get 2 seconds play followed by 2 minutes wait, then 2 secs play again.Using GPRS. will it get better on ADSL?

lee
udonmap.com
Posts: 7322
Joined: July 3, 2005, 5:51 pm
Location: Udon Thani
Contact:

Post by lee » November 17, 2006, 1:36 pm

Press play, then when it starts to load press pause. When the video has finished loading (indicated by the red bar at the bottom) press the play button again.

ADSL will download the videos in a matter of seconds so you don't need to worry about the above.

User avatar
Paul
udonmap.com
Posts: 3085
Joined: July 6, 2005, 10:25 pm
Location: Wherever I lay My Hat

Post by Paul » December 8, 2006, 7:08 pm

Just looked at this new topic Lee - and your links on the post above are appearing as a load of mumble jumble. Is it your problem or mine ?

lee
udonmap.com
Posts: 7322
Joined: July 3, 2005, 5:51 pm
Location: Udon Thani
Contact:

Post by lee » December 9, 2006, 12:43 pm

I think it must be something on your computer, they work fine on mine.

ART374
New Member
Posts: 1
Joined: December 3, 2006, 8:46 am

Post by ART374 » December 9, 2006, 1:13 pm

Work great on mine.

laphanphon
udonmap.com
Posts: 5957
Joined: July 4, 2005, 7:47 pm

Post by laphanphon » December 9, 2006, 1:25 pm

even wok fine on my gprs slow, like val, couple seconds then wait.

Val, in case you didn't already do, click play on both, then read something else until completely loaded, then they play all at once. like that bottom one.
GOOD BYE CRUEL WORLD

cookie
udonmap.com
Posts: 2427
Joined: September 29, 2006, 8:52 pm

Post by cookie » December 9, 2006, 2:11 pm

Paul, I don't think it is only on your computer because I also have "something crazy".
Is it perhaps because I am using Mozilla Firefox??
But this is really crazy, I just noticed that I have it under the message body.
I just went to topic review and there I can see the two pictures.
On the post itselve there are no pictures but....
Strange

cookie
udonmap.com
Posts: 2427
Joined: September 29, 2006, 8:52 pm

Post by cookie » December 9, 2006, 2:16 pm

WHAW,
Are this the dancers from Udon???
I think I will have to move a little bit more up north !!!!!

lee
udonmap.com
Posts: 7322
Joined: July 3, 2005, 5:51 pm
Location: Udon Thani
Contact:

Post by lee » December 9, 2006, 2:59 pm

laphanphon wrote:even wok fine on my gprs slow, like val, couple seconds then wait.
...or better still press play then pause and wait to finish loading then press play.
Are this the dancers from Udon???
I haven't a clue, Bangkok would be my best bet, however we do have some good dancers in this neck of the woods but not captured on cam...yet!

User avatar
Paul
udonmap.com
Posts: 3085
Joined: July 6, 2005, 10:25 pm
Location: Wherever I lay My Hat

Post by Paul » December 9, 2006, 4:06 pm

Lee
This is what I get when I read your post.
I assume all the garbage below is supposed to come up as a link ?????


<object width="425" height="350">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pWkpKAVl8-E"></param>
<param name="wmode" value="transparent"></param>
<embed src="http://www.youtube.com/v/pWkpKAVl8-E" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed>
</object>

lee
udonmap.com
Posts: 7322
Joined: July 3, 2005, 5:51 pm
Location: Udon Thani
Contact:

Post by lee » December 9, 2006, 5:10 pm

Ok Paul, I think I've finally figured out what the problem is.

That garbage you talk about is the HTML code used for embedding the video script in pages. To view HTML in posts you need to go to your profile and check the 'always allow HTML' button.

User avatar
Prenders88
udonmap.com
Posts: 3516
Joined: July 7, 2005, 12:51 am
Location: Udon Thani

Post by Prenders88 » December 9, 2006, 5:26 pm

I've played it, works fine on ASDL.

She is as fit as Bangkok Butchers Dog.

There are lots of Coyote Dancer VCDs available everywhere in Thailand, I think that clip is from one of them, notice the screaming DJ in the background.

User avatar
BangkokButcher
udonmap.com
Posts: 2688
Joined: July 4, 2005, 9:06 pm
Contact:

Post by BangkokButcher » December 10, 2006, 3:39 am

Prenders88 wrote: She is as fit as Bangkok Butchers Dog.
Hmm, my 1st compliment for the day, cheers Prenders :lol:

Post Reply

Return to “Udon Thani & Thailand Video Clips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests