Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Udon Thani Forum help, support, rules, & announcements
User avatar
Brian Davis
udonmap.com
Posts: 2136
Joined: January 26, 2008, 8:14 pm
Location: Phen (Udon Thani Province)

Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Brian Davis » July 31, 2016, 6:50 am

Couple of things.

I've had no reply to the last three private messages I've sent - yes, they do appear to have been despatched ok. Don't think recipients have any reason to 'block' me etc. :lol:

Also, I used to receive messages on Outlook(Hotmail) when someone posted to a topic I had contributed to. Not any longer.

Don't know if this could be connected or not but...... on Facebook, whilst I can open notifications and view messages sent to me, the number of new messages sent no longer appears in a panel on the left side.

I think my Udon Map settings are correct.



User avatar
sometimewoodworker
udonmap.com
Posts: 1333
Joined: October 7, 2008, 11:19 am

Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by sometimewoodworker » July 31, 2016, 8:20 am

Brian Davis wrote:Couple of things.

I've had no reply to the last three private messages I've sent - yes, they do appear to have been despatched ok. Don't think recipients have any reason to 'block' me etc. :lol:

Also, I used to receive messages on Outlook(Hotmail) when someone posted to a topic I had contributed to. Not any longer.

Don't know if this could be connected or not but...... on Facebook, whilst I can open notifications and view messages sent to me, the number of new messages sent no longer appears in a panel on the left side.

I think my Udon Map settings are correct.
The notifications seem to have stopped functioning quite a long time ago.

I'll send you a PM now just to check
Jerome and Nui's new househttp://bit.ly/NJnewHouse

User avatar
Udon Map
Admin
Posts: 1504
Joined: July 31, 2013, 7:57 pm

Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Udon Map » July 31, 2016, 9:40 am

Hi, Brian Davis, I see nothing which presents any problem for your normal use of Udon Map. There's certainly nothing set in your internal profile which would inhibit you in any way. Perhaps tonight's system upgrade will solve the problem(s). Please let me know either way. If you still have problems, I'd like to get them solved. You may contact me by email at Paul@UdonMap.com.

User avatar
sometimewoodworker
udonmap.com
Posts: 1333
Joined: October 7, 2008, 11:19 am

Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by sometimewoodworker » July 31, 2016, 1:38 pm

The PM system seems to be ok (though some users don't read them) as far as sending and receiving but there is no pop up window. however I think it has been many months since I got an email notification.

Just for information: as far as I can see the system is the same as CTH is using and their notifications work ok as do the pop up windows.
Jerome and Nui's new househttp://bit.ly/NJnewHouse

User avatar
sometimewoodworker
udonmap.com
Posts: 1333
Joined: October 7, 2008, 11:19 am

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by sometimewoodworker » August 3, 2016, 8:22 am

The update to the forum software has re-enabled the email notifications. I don't know if the pop ups on a new PM are back working, but at the moment I would guess that they are
Jerome and Nui's new househttp://bit.ly/NJnewHouse

User avatar
Aardvark
udonmap.com
Posts: 5763
Joined: March 5, 2007, 9:08 am
Location: Perth Australia and Udon

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Aardvark » August 3, 2016, 4:22 pm

The Google function wont work for me. Tried to find an old thread and just get an error warning. I too have not had any email notifications for many months ....

User avatar
Udon Map
Admin
Posts: 1504
Joined: July 31, 2013, 7:57 pm

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Udon Map » August 3, 2016, 4:32 pm

Aardvark, if you're looking for something within the UdonMap site, try using the search box above the Google search box.

Regarding email notifications, the forum software was replaced entirely a few days ago. Are you now receiving email notifications?
sometimewoodworker says that he is, as you can see.

User avatar
Aardvark
udonmap.com
Posts: 5763
Joined: March 5, 2007, 9:08 am
Location: Perth Australia and Udon

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Aardvark » August 3, 2016, 5:49 pm

First I have received in a long time, thankyou. I have tried the search box, it didn't work for me ??

User avatar
BobHelm
udonmap.com
Posts: 18404
Joined: September 7, 2005, 11:58 pm
Location: Udon Thani

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by BobHelm » August 3, 2016, 7:00 pm

It just worked fine for me AA.
Went to Quick Links & selected Search..
search 1.png
search 1.png (10.79 KiB) Viewed 2752 times
Then filled the search in on the new page that appears.
search 2.png
There are a load of ways that you can cut down the number of results you receive (like selecting only certain sections of the Forum, or only searching in a Topic title) too many 'hits' to your query..

User avatar
Aardvark
udonmap.com
Posts: 5763
Joined: March 5, 2007, 9:08 am
Location: Perth Australia and Udon

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Aardvark » August 4, 2016, 4:07 pm

Shall give it a try Bob, thanks ...

User avatar
Aardvark
udonmap.com
Posts: 5763
Joined: March 5, 2007, 9:08 am
Location: Perth Australia and Udon

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Aardvark » August 4, 2016, 4:29 pm

OK so here's the problem. It seems I come onto the front page, and all I get is Google Search (search udon thani map) and it wont work for me as it did in the past ...

User avatar
BobHelm
udonmap.com
Posts: 18404
Joined: September 7, 2005, 11:58 pm
Location: Udon Thani

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by BobHelm » August 4, 2016, 4:43 pm

Yes, that route does not work for me either, get an error message..
um.png
Can only suggest that you use the Quick links then search once you get the error from the Homepage too Aa..
um1.png
um1.png (12.3 KiB) Viewed 2682 times

User avatar
kopkei
udonmap.com
Posts: 1388
Joined: August 27, 2010, 6:55 am

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by kopkei » June 26, 2019, 8:24 am

i will ask here ...already a few day's i have problems accessing udonmap..
it started with this ..
Untitled.jpg
and today i got this ...
udonmap.jpg
even posting this many errors , fe ,http error notice ?
is this with me or udonmap?
thanks...

User avatar
Lone Star
udonmap.com
Posts: 5242
Joined: June 26, 2014, 11:52 pm

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by Lone Star » June 26, 2019, 8:51 am

Whatever it is, it's still not fixed.
AMERICA: One of the Greatest Stories Ever Told.

User avatar
sometimewoodworker
udonmap.com
Posts: 1333
Joined: October 7, 2008, 11:19 am

Bad server corrupt SW?

Post by sometimewoodworker » June 26, 2019, 11:48 am

There have been and are still many HTTP, MySQL and PHP errors happening.

Post repeat as the last one got an error

Extreme difficulty in uploading pictures. This is about the 7th try
Attachments
IMG_7654-2.jpeg
IMG_7645-2.jpeg
IMG_7644-2.jpeg
IMG_7646-2.jpeg
IMG_7627-2.jpeg
Jerome and Nui's new househttp://bit.ly/NJnewHouse

User avatar
sometimewoodworker
udonmap.com
Posts: 1333
Joined: October 7, 2008, 11:19 am

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by sometimewoodworker » June 26, 2019, 12:01 pm

kopkei wrote:
June 26, 2019, 8:24 am
i will ask here ...already a few day's i have problems accessing udonmap..
it started with this ..
Untitled.jpg
and today i got this ...
udonmap.jpg
even posting this many errors , fe ,http error notice ?
is this with me or udonmap?
thanks...
It's the server software not you
Jerome and Nui's new househttp://bit.ly/NJnewHouse

User avatar
Bandung_Dero
udonmap.com
Posts: 2485
Joined: July 10, 2005, 8:53 am
Location: Ban Dung or Perth W.A.

Re: Bad server corrupt SW?

Post by Bandung_Dero » June 26, 2019, 12:05 pm

Me too, since Monday morning. Much better today.
Sent from my 1977 Apple II using 2 Heinz bake bean cans and piano wire!

User avatar
jackspratt
udonmap.com
Posts: 10508
Joined: July 2, 2006, 5:29 pm

Re: Bad server corrupt SW?

Post by jackspratt » June 26, 2019, 12:18 pm

For most of us it seems to be a UM server issue - but in your case Dero, I would be looking closely at that 1977 Apple II. :D

User avatar
747man
udonmap.com
Posts: 10015
Joined: March 25, 2007, 2:22 pm

Re: Bad server corrupt SW?

Post by 747man » June 26, 2019, 12:42 pm

Oooopppsss !! I Thought it was ONLY Me !!

User avatar
kopkei
udonmap.com
Posts: 1388
Joined: August 27, 2010, 6:55 am

Re: Something wrong with my Udon Map settings or Computer?

Post by kopkei » June 26, 2019, 12:55 pm

ok , thanks stww,i hope they get it solved ... ;)

Post Reply

Return to “Forum Help, Support, Rules, & Announcements”