Who Has Stolen My YouTubes?

Udon Thani Forum help, support, rules, & announcements
jackspratt
udonmap.com
Posts: 9998
Joined: July 2, 2006, 5:29 pm

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by jackspratt » February 19, 2013, 8:00 am

I remember having this problem a number of months ago, but can't remember what resolved it. :-k

The problem is that I can no longer see YouTube videos embedded in the forum - there is just a large white space where the video should be seen. They have (including old ones) just disappeared.

Firefox 18.0.2, Windows 7 x 64.

Help! :D

User avatar
redwolf
udonmap.com
Posts: 1028
Joined: March 15, 2012, 8:16 pm
Location: Udon Thani

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by redwolf » February 19, 2013, 9:50 am

put in a link to a few of the threads you are referencing. can compare with what is seen on other PC's, and trace if it's a PC thing, browser thing, youtube thing, phpBB thing, or UM thing.
AUT VIAM INVENIAM AUT FACIAM | ARCANA IMPERII | ALIS AQUILAE

User avatar
Asiaphile
udonmap.com
Posts: 481
Joined: August 9, 2008, 4:35 pm

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by Asiaphile » February 19, 2013, 10:15 am

At the risk of stating the obvious, have you tried a different browser?
If that doesn't work you might want to uninstall and reinstall Flash Player.

User avatar
BobHelm
udonmap.com
Posts: 18423
Joined: September 7, 2005, 11:58 pm
Location: Udon Thani

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by BobHelm » February 19, 2013, 10:38 am

Jack has, somehow, your profile been changed so that Flash animations are not shown??
Attachments
jack.jpg

jackspratt
udonmap.com
Posts: 9998
Joined: July 2, 2006, 5:29 pm

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by jackspratt » February 19, 2013, 10:58 am

Redwolf, on this page I posted 2 YouTubes, which I could previously see, and play.

http://www.udonmap.com/udonthaniforum/l ... 27728.html

But it is not just YT's that I posted - it is all of them.

I had the same problem here, and I am not sure how it was solved;

http://www.udonmap.com/udonthaniforum/p ... be#p303377

jackspratt
udonmap.com
Posts: 9998
Joined: July 2, 2006, 5:29 pm

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by jackspratt » February 19, 2013, 11:01 am

Asiaphile wrote:At the risk of stating the obvious, have you tried a different browser?
If that doesn't work you might want to uninstall and reinstall Flash Player.
Tried both - neither worked. :(

jackspratt
udonmap.com
Posts: 9998
Joined: July 2, 2006, 5:29 pm

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by jackspratt » February 19, 2013, 11:01 am

Bob - checked profile, and unchanged. :( :(

User avatar
BobHelm
udonmap.com
Posts: 18423
Joined: September 7, 2005, 11:58 pm
Location: Udon Thani

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by BobHelm » February 19, 2013, 11:06 am

Well it is not your 'system' as such Jack.
I am using 7 * 64 & FF 18.0.2 & can see & hear the videos for the meteor no issue..
The video that 'Uncle' posted is a different matter as it has now been withdrawn for copywrite infringement - although it does actually say that for me, rather than giving a blank white space.

KB_Texas

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by KB_Texas » February 19, 2013, 12:43 pm

Hmmm, are you sure something did not get 'updated'? I can't speak about Windows, but FF 18.0.2 on the Mac shows and plays the videos just fine.

If you click FireFox and Preferences, then Content, are the Load Images Automatically and Enable JavaScript boxes checked?

KB

KB_Texas

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by KB_Texas » February 19, 2013, 12:50 pm

Hmmm, just tried unchecking both boxes, and the videos still showed up, though it did then add a link for actual image files like .jpg or .gif.

You might try clearing your cache and then load the page again. I am not at all sure why they won't show up for you. I can't make them NOT show up short of the User Panel here. ;)

KB

lee
udonmap.com
Posts: 7322
Joined: July 3, 2005, 5:51 pm
Location: Udon Thani
Contact:

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by lee » February 19, 2013, 1:15 pm

It could be an outdated flash player...

jackspratt
udonmap.com
Posts: 9998
Joined: July 2, 2006, 5:29 pm

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by jackspratt » February 19, 2013, 1:22 pm

All is well again - I did a Firefox reset.

Now all I have to do is remember all my add-ons.

I also see UdonMap has reverted to the old style skin - where do I find the current one?

User avatar
pompui
udonmap.com
Posts: 3238
Joined: April 19, 2007, 3:39 pm
Location: udon thani

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by pompui » March 30, 2014, 7:30 am

Just testing that all is still well for you JS,can you see this youtube :-k ,an american food thang for you to watch :D


User avatar
socksy
udonmap.com
Posts: 3621
Joined: January 17, 2013, 1:24 pm
Location: Nong Bua, Udon Thani

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by socksy » March 30, 2014, 7:39 am

Talking of Youtube - watch this - hilarious

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... fzxesxk_Yo
Here's tae us, wha's like us, damn few, and they're a' deid. Mair's the pity!
Alba gu bràth
Since 1872 Semper Paratus. Neque Deditionem

User avatar
pompui
udonmap.com
Posts: 3238
Joined: April 19, 2007, 3:39 pm
Location: udon thani

Who Has Stolen My YouTubes?

Post by pompui » March 30, 2014, 7:52 am

Any roadrage aussies in Bandung :-k

Poms are worse :-k :D

Post Reply

Return to “Forum Help, Support, Rules, & Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests